Javni poziv OPG-ovima/proizvođačima domaćih proizvoda

Objavljeno: 17. 05. 2021 - 12:09
Javni poziv OPG-ovima/proizvođačima domaćih proizvoda

Turistička sezona je pred nama. Posjetitelji su željni domaćih proizvoda, meda, voća, sireva, čajeva, kremica, pekmezića i svega što je pripremljeno ekološki i po dobrim starim recepturama.  O našoj rakiji šljivovici da ne govorimo!!!

Perušić mora pokazati svoje bogatsvo okusa, mora se time hvaliti pred posjetiteljima i Vaši fini proizvodi moraju biti isprobani!!! Turistička zajednica Općine Perušić iz tog razloga poziva Vas, lokalne proizvođače, da se javite i iskažete interes za suradnju!

Kako ćemo surađivati?

Vi se javite, dostavite svoje kontakte (broj telefona i/ili e-mail) i kažete nam vrstu proizvoda kojeg nudite a mi Vaše  proizvode promoviramo na našoj web stranici i društvenim mrežama. Zovemo Vas na sva događanja koja Turistička zajednica Općine Perušić bude organizirala, gdje Vam osiguramo mjesto za izlaganje proizvoda  i trudimo se da niti jedan posjetitelj ne ode iz Općine Perušić a da nije čuo čega sve finoga trebaju kušati upravo kod Vas!

Na taj način omogućili smo Vama bolji plasman proizvoda na tržištu a pritom obogatili turističku ponudu Općine Perušić!!! Posjetitelji žele #doživjetidomaće. Svi zainteresirani mogu svoje kontakte dostaviti putem telefona na: 053/679-188 ili na e-mail:tzperusic@gmail.com.

  Novosti - Sve