Objavljeno: 05. 05. 2021 - 8:02

Temeljem dopisa Ministarstva turizma i sporta obavještavamo Vas o mogućnosti prijave svih turističkih djelatnika s područja Općine Perušić na cijepljenje protiv aktualnog virusa COVID 19.

Turističke zajednice će na svom području prikupljati potrebne podatke o svim zainteresiranim privatnim iznajmljivačima, hotelijerima i ugostiteljima koji se žele cijepiti i te podatke dostaviti će županijskim turističkim zajednicama. Nakon obrade podataka, županijske turističke zajednice prikupljene podatke dostavljaju nadležnim županijskim zavodima za javno zdravstvo koji će u kratkom vremenu izraditi plan cijepljenja te prikladno s tim, organizirati cijepljenje.

Sukladno navedenom, pozivamo sve zainteresirane turističke djelatnike koji se žele cijepiti da nam dostave slijedeće podatke:

- Ime i prezime

-  Datum rođenja
- Matični broj osiguranika (HZZ)

Ovi podatci mogu se dostaviti u uredu Turističke zajednice Općine Perušić, putem e- pošte: tzperusic@gmail.com ili kontakt telefonom : 098/193-1143 , zaključno do 8. svibnja 2021. godine (subota)  u 15,00 h.

Svi dostavljeni podaci biti će korišteni isključivo u svrhu popunjavanja tablice za prijavu turističkih djelatnika  s područja Općine Perušić  na cijepljenje.

  Novosti - Sve