Objavljeno: 23. 11. 2023 - 1:11
Advent u Perušiću 2023.

Advent u Perušiću

 

Bogat adventski program očekuje vas i ove godine u srcu Like, u Perušiću!!!

Svi jedva čekamo ovo čarobno doba godine kada nam se obrazi rumene od hladnoće, a toplo odjeveni uživamo u svijetlima božićnih lampica, mirisima kuhanog vina i dobroj glazbi. Ima li veće radosti od boravka na svježem ličkom zraku i uživanja u odličnom adventskom programu!? Upravo iz tog razloga i ove godine pripremili za vas smo bogat program Adventa u Perušiću.

Program započinje, 2. prosinca, u 15:00 sati već tradicionalnom Čarolijom na Grabovači. Tada Grabovaču obasja stotine lampica, parkom zavlada blagdanska atmosfera a iznenađenja za djecu se skrivaju u svakom kutku parka. Uz miris kuhanog vina i ličkih uštipaka, 15. prosinca,  selimo se u centar Perušića na Blagdanski pop&rock party a za dobru zabavu pobrinut će se grupa Tajno ime. Na radost i zadovoljstvo najmlađih osmišljen je dječji program koji će se održati 21. prosinca. Uz topli čaj djeca će imati priliku uživati u predstavi „Bjelobradi nosi darove“ u izvedbi teatra Gavran. Nadamo se kako će Bjelobradi uistinu donijeti darove! Ovogodišnji Dječji adventski dan uveličat će nastup učenika OŠ Perušić a istog dana održat će se  Humanitarni božićni sajam na kojem će svoje radove izložiti osnovne škole s područja Općine Perušić, Narodna knjižnica Općine Perušić i JU Pećinski park Grabovača. U organizaciji ljubitelja kvizova održat će se Božićni kviz na otvorenom a tijekom predbožićnog razdoblja djeca će moći sudjelovati na zanimljivim radionicama u organizaciji Narodne knjižnice Općine Perušić.

 „Adventiraj s nama“ i 23. prosinca,  kada je za glazbeni dio zadužen Trio Marinero,  a naš popularni, mnogi kažu mali ali najslađi Advent, postaje mjesto najbolje blagdanske zabave. Naravno bitan je i ambijent za koji se svake godine pobrinemo kako bi bio blagdanski neodoljiv!

Zahvaljujemo Općini Perušić, PP Grabovača, Perušić d.o.o. i Narodnoj knjižnici Općine Perušić na pomoći oko ukrašavanja i uređenja lokacije Adventa.

Nakon niza adventskih događanja, kao vrhunac ove blagdanske čarolije, očekuje nas doček Nove godine u grijanom šatoru u  centru Perušića uz Tamburaški sastav Baruffa! Ponesite osmijeh, radost i dobru volju i vidimo se u Perušiću!

Galerija slika - kliknite na sliku za povećanje

TZ PerušićZa web advent
  Novosti - Sve