FUL KULTURNO: IMATE LI PROJEKT U KULTURI I TREBA VAM 10 000 KUNA?

FUL KULTURNO: IMATE LI PROJEKT U KULTURI I TREBA VAM 10 000 KUNA?

Projekt FUL KULTURNO objavio je natječaj na koji se možete prijeviti do 1. travnja, a radi se o najbolje brendiranom niskobudžetnom događaju u kulturi, a koji se odnosi na promociju pisane riječi. Putem online obrasca mogu se prijaviti promocije, predstavljanja, festivali, izdvojena događanjau kojima postoji otvoren prostor za povećanje aktivnosti brendiranja. Važan je preduvjet pritom budžetni prag do 30.000,00 kuna uložen u organizaciju i provedbu prijavljenog projekta te činjenica da je projekt barem jednom održan.

Cjelokupni je natječaj najavljen tijekom Interlibera na Ful kulturno punktu, a nakon izglasavanja stručnog žirija, natječaj će iznjedriti 5 finalista i pobjednika koji zaslužuje statuu FUL KULTURNO i nagradu od 10.000,00 kuna.

FUL KULTURNO program nastao je pod okriljem stručnog magazina Brend kultura, podržanog od organizacije Superbrands Hrvatska, a prvi puta je održan na Interliberu 2017. FUL KULTURNO projekt iznjedrio je poseban natječaj čija je svrha promocija pisane riječi. Sve informacije o natječaju i projektu FUL KULTURNO dostupne su na linku: http://www.fulkulturno.com/nagrada/.

Dhar media / TZO Perušić