DOĐITE NA 4. REGIONALNI FORUM OBITELJSKOG SMJEŠTAJA LIKA-KARLOVAC

DOĐITE NA 4. REGIONALNI FORUM OBITELJSKOG SMJEŠTAJA LIKA-KARLOVAC

U organizaciji Hrvatske gospodarske komore, u Karlovcu se 12. travnja održava 4. regionalni forum obiteljskog smještaja za regiju Lika-Karlovac te se pozivaju svi pružatelji usluga u turizmu da se prijave za sudjelovanje na besplatnom forumu koji će se ove godine održati u restoranu La Mirage.

Forum će svakako biti zanimljiv onima koji pružaju ugostiteljske usluge u sobama, apartmanima, kućama za odmor i kampovima u domaćinstvu te u pansionima i seoskim domaćinstvima s područja Ličko-senjske i Karlovačke županije, a zanimljiv je i za sve mikro i male poduzetnike koji prate aktualne promjene i trendove u obiteljskom smještaju.

Stručni i zanimljivi predavači u svojim će vas izlaganjima upoznati s alatima za unapređivanje kvalitete obiteljskog smještaja, trendovima u obiteljskom smještaju, zakonodavnoj regulativi, digitalnom marketingu, a sve to uz primjere dobre prakse. Predavači su stručnjaci iz javnih institucija i realnog sektora, a iz redova privatnih iznajmljivača predstavit će se iskustva na primjerima vlastite dobre prakse. Tijekom trajanja Foruma nekoliko izlagača će predstaviti svoje usluge specijalizirane za unapređenje obiteljskog smještaja te vam biti na raspolaganju za sva vaša pitanja i mogućnost poslovne suradnje.

Sudjelovanje na Forumu je besplatno, uz obvezu potvrđivanja dolaska online prijavnicom. Predviđeno je vrijeme trajanja Foruma od 10 do 16 sati. Registracija sudionika počinje u 9.30.

Uskoro će biti objavljen program o kojemu ćete biti pravovremeno obaviješteni, a do tada si rezervirajte svoje mjesto. Ispred jednog poslovnog subjekta (smještajnog objekta) može sudjelovati i više osoba, poručuju iz Gospodarske komore.

Prijaviti se možete na linku Županijske komore Otočac.