SEMINAR “OSMIŠLJAVANJE TURISTIČKOG PROIZVODA U RURALNOM I KULTURNOM TURIZMU”

SEMINAR “OSMIŠLJAVANJE TURISTIČKOG PROIZVODA U RURALNOM I KULTURNOM TURIZMU”

U organizaciji Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice Ličko-senjske županije, Hrvatske udruge za turizam i ruralni razvoj „Klub članova selo“ i Hrvatske udruge za turističke i kulturne ture „Tur Kultur“ u Kulturno-informativnom centru u Gospiću će se održati dvodnevni seminar (27. i 28. veljače) “Osmišljavanje turističkog proizvoda u ruralnom i kulturnom turizmu”, a pozivaju se svi zainteresirani da se prijave i zasluže Uvjerenje o sudjelovanju.

Poziv je prvenstveno namjenjen turističkim interpretatorima, turističkim vodičima, lokalnim turističkim agencijama, potencijalnim i registriranim OPG-ima, turističkim seljačkim gospodarstvima i poduzetnicima u ruralnim područjima i ruralnom turizmu te svima onima koji rade na području ruralnog turizma na temu lokalnih kulturnih i turističkih ruta (jedinice područne i lokalne samouprave, turističke zajednice, LAG-ovi, komore, udruge, zadruge, tvrtke, savjetodavna služba i ostali zainteresirani), stoji u pozivu HTZ-a.

Prvi dan seminara predavanja traju od 10-17 sati, a drugi dan od 10-18 sati.

Svi zainteresirani za besplatni seminar mogu se prijaviti do 26. veljače putem prijavnog obrasca, maila info@klubselo.hr ili na telefon 01/2314-184.

Program_LSŽ_27. i 28.02.2018.

Prijavni formular_LSŽ